Smøresystemer

ILC Lubetool

ILC smøresystemer er udviklet især til skærende bearbejdning og formning af emner.

Med ILC Lubetool system er det muligt at styre applikationen af smøremidlet yderst præcist – fra 0 mm3 til 41 mm3. Smøremidlet påsprøjtes med pneumatisk styrede luftdyser.

En ILC installation kan foretages med minimal indgreb i den eksisterende installation, og systemet er meget enkelt at betjene.

Hent produktbrochure om ILC Lubetool her som PDF.

LBI sprayventiler

LB-002 sprayventiler er udviklet for kunne foretage ekstremt præcis justering af smøreprocessen.
Ventilerne er forsynet med justeringsskruer, så hver enkelt ventil kan kalibreres individuelt.

KIERMAR LUBRICANT markedsfører og sælger smøresystemer fra den tyske virksomhed LBI GmbH.

Fordele ved spraysystemer sammenlignet med et smøresystem med filtruller

Den optimale måde at smøre plader eller rør på er med et spraysystem. Systemet bruger langt mindre smøremiddel og frembringer samtidig en jævn og meget præcis smørefilm.

Ujævnheder i materialet påvirker ikke smørefilmen fra et spraysystem – til forskel fra et system med ruller. Med et spraysystem kan du indstille smøremængden meget præcist.

LBI sprayventil LB-002

LB-002 sprayventiler er udviklet til ekstreme finjusteringer af smøreprocessen – uden at gå på kompromiss med kvaliteten.Når du bruger LB-002 sprayventiler, er der ingen efterdryp – takket være den rustfri nål i ventilerne. Alle ventiler er forsynet med en justeringsskrue, som gør det let at ændre mængden af smøremiddel. Anvender du mere end en sprayventil, kan mængden naturligvis reguleres individuelt.

Kompatible spraysystemer til LB-002 sprayventiler

LB-002 sprayventiler fungerer optimalt med et LBI DS-6 spray-system. Der findes flere forskellige adaptere til LB-002, hvilket gør det let at tilpasse systemet til forskelllige produktionsprocesser.  LBI DS-6  er som standard forsynet med 2 stk. 24V/DC ventiler, som man kan koble til maskinens styresystem. På den måde kan du let styre smøringen fra maskinens styresystem.

Flydende eller som gel?

Vælg det optimale smøremiddel til din produktion